Više od 20 godina iskustva
iz oblasti međunarodnog transporta

Ukratko o kompaniji Transport Berar

Osnovna delatnost kompanije Transport Berar je Međunarodni transport, kojom se uspešno bavimo više od dve decenije.

Naš vozni park broji preko 50 vozila marke Volvo, MAN, Mercedes i DAF koji ispunjavaju Euro 5 i Euro 6 standarde.

U okviru delatnosti, Transport Berar svim klijentima nudi usluge prevoza, utovara, istovara i skladištenja robe, perionice i parkinga za LKV. Konstantnim ulaganjem u najsavremeniji vozni park, praćenjem svih svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentskim cenama, kompanija je uspela da se pozicionira kao jedna od vodećih u oblasti međunarodnog transporta.

Zahvaljujući višegodišnjem poverenju klijenata raširili smo mrežu po celoj Zapadnoj Evropi kao i u regionu. Od osnivanja kompanije naša vizija je da postanemo jedan od najkvalitetnijih i najpouzdanijih partnera u međunarodnom transportu. To postižemo svakodnevnim profesionalnim radom i stručnim pristupima u rešavanju problema.

Ovim pristupom u prilici smo da svim Vašim sadašnjim i budućim partnerima ponudimo strateško partnerstvo uz visok nivo znanja i iskustva. Istovremeno, možemo reći da je celokupna naša delatnost praćena visoko kvalifikovanom logistikom.

Najveće napore ulažemo u implementaciju modernih tehnologija, sistema i opreme kao i njihovo održavanje. Pored toga, prioritet nam je konstantna edukacija zaposlenih, kako bi se obezbedio visok nivo znanja iz ove oblasti.

Sva vozila u okviru kompanije Transport Berar poseduju dozvolu i opremu za prevoz u međunarodnom saobraćaju. Takođe, vozila su opremljena GPS sistemima za praćenje kako bi naš centar u svakom trenutku mogao da zna gde se ona nalaze i brzo i efikasno reaguju na eventualne probleme.