Sigurnost, bezbednost i stabilnost.

Telefon

+381 62 80 51 444

Adresa

Vujice Vujanov 26b, Melenci

O nama

Transport Berаr DOO predstavlja modernu porodičnu kompaniju čijа je delatnost transport robe. Transport obavljamo u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Firma Transport Berar DOO je nastala iz manje autoprevozničke radnje, koja je sa svojim radom počela davne 1991 godine. Sa jednim kamionom i to FAP1620 vlasnik počinje da ulazi u transportne vode, a pritom kroz sve nedaće i probleme koje su nosile teške devdesete godine. Firma se i dalje razvijala u godinama koje su sledile, a tokom 1996. godine na mesto FAР-a kao glavnog nosioca firme, njegovo mesto preuzima moderniji i jači Volvo F12.

Transport Berar polako ali sigurno postaje ime koje je sve poznatije u svetu transporta da bi se 2007. godine autoprevoznička firma transformisala u D.O.O. „Transport BERAR“. Delatnost firme i dalje ostaje pružanje usluga iz oblasti drumskog transporta. Promenom zakonskih regulativa i statusa u drušvu usledile su mnogobrojne prinove, a flota vozila se sve više modernizovala i uvećavala.

Onо što je kompaniju održalo, а pre svega godinama jačalo, je pre svega upornost, marljivi i posvećeni rad kao i nezaobilazna porodična sloga koja je kao stub svake uspešne porodične firme.

Danas, firma predstavja pouzdanog partnera u međunarodnom transportu robe, a koja prati sve zakonske regulative kao i trendove iz oblasti logistike, zaštite na radu, zaštite u prevozu itd.