Reference

Sostmeier

Sostmeier

Transport & Logistics

Kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti Logistike i transporta kao i skladištenja, a nalazi se u samom srcu Evrope

Milsped

Milšped

Logistics Solutions

Milšped Grupa je vodeći logistički sistem u regionu. Svojim kapacitetima, tehnologijom rada i kvalitetom, Milšped je danas u mogućnosti da odgovori na sve zahteve savremenog tržišta i pruži kompletnu logističku uslugu.

SUN-Global-Logistics-Solutions

SUN GmbH

Global Logistics Solutions

Kompanija koja se bavi razvojem rešenja iz oblasti logistike i špedicije kao i pružanjem usluga za sve globalne zahteve iz oblasti transporta

DB Schenker

DB Schenker

Global Logistics Solutions & Supply Chain Management

Schenker je deo divizije "Transport i logistika" u okviru Deutsche Bahn AG i svetski je lider u ponudi integrisanih logističkih usluga. Sa preko 130 godina iskustva u podršci trgovini i industriji pri globalnoj razmeni dobara, koju danas realizuje oko 55.000 zaposlenih kroz mrežu filijala u preko 135 zemalja, Schenker ima vodeću poziciju u kopnenom transportu u Evropi, drugo mesto u vazdušnom i treće u pomorskom transportu u svetu.

Peštan Aranđelovac

Peštan d.o.o.

We build trust.

Privatna kompanija Peštan je lider na Balkanu u proizvodnji i distribuciji proizvoda i rešenja od polimera. Peštan svoje operacije realizuje u više od 60 zemalja širom sveta putem globalne mreže agenata i distributera. Primarno izvozno orijentisana, kompanija je prisutna na tržištu Evrope, Rusije, Bliskog Istoka, Severne Afrike, Latinske Amerike i Sjedinjenih Američkih Država.

LKW-Walter

LKW WALTER

Vaš prevoznik za Evropu.

LKW WALTER je Vaš partner za Vaše kompletne kamionske prevoze širom Evrope kao i iz/za Rusiju, Centralnu Aziju, Bliski Istok i Severnu Afriku.

Gebruder-Weiss

Gebrüder Weiss

Transportom i logistikom širom sveta.

Gebrüder Weiss spada u vodeća transportna i logistička preduzeća u Evropi. Preduzeće sa centralom u Lauterach, Vorarlberg, ima tradiciju od preko pola milenijuma. Zahvaljujući kulturi otvorenosti prema svetu i radoznalosti kada je reč o novitetima, GW postaje sve modernije preduzeće. Tako Gebrüder Weiss nije samo jedan od najvećih centara za obrazovanje učenika u Austriji, nego svojim trening-programima priprema mlade sposobne ljude za buduće zadatke rukovođenja.